Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці розсекретили Bentley Bentayga Diesel

Один з найрозкішніших позашляховиків в своєму класі отримав базову версію, яка відрізняється від топової наявністю під капотом дизельного двигуна запозиченого у родича по концерну Volkswagen - моделі Audi SQ7. Зменшення кількості циліндрів з 12-ти до 8-ми дозволить не тільки заощадити при купівлі кроссовера але й продовжувати економити під час його експлуатації.

На практиці дизельний Bentley Bentayga споживає біля 15 літрів пального на 100 км пробігу, а його бензиновий колега як мінімум 25 літрів. Для багатьох клієнтів, які бажають використовувати автомобіль щодня, питання економії пального є досить актуальним. В цьому випадку, єдиним правильним кроком виробника став випуск Bentayga з 4-літровим турбодизельним мотором обладнаним електричним компресором завдяки чому він розвиває 430 к.с. максимальної потужності. Але найбільше вражає цифра у 900 Нм крутного моменту, який доступний вже на позначці у 2000 об/хв. Також, дизельна модифікація оснащена повним приводом та 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей.

Новий двигун здатен прискорювати 2,5-тоний кроссовер до першої сотні всього за 4,6 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 270 км/год. За великим рахунком, новий Bentley Bentayga Diesel один з найшвидших дизельних позашляховиків в світі. Незважаючи на високий центр ваги, Bentayga чудово проходить швидкі повороти, що говорить про якісну роботу інженерів концерну Volkswagen. На бездоріжжі новачок проявляє свої сильні сторони, але 21-дюймові колеса заважають розкрити всюдихідний потенціал британця. 

Інтер'єр дизельної версії Bentayga нічим не відрізняється від модифікації з бензиновим 12-циліндровим мотором. В салоні британця майже неможливо побачити економію на матеріалах. Головним чином інтер’єр оздоблений дорогою шкірою, деревом та металевими вставками. Основним недоліком салону кроссовера є застаріла мультимедійна система, адже навіть на VW Golf вона більш сучасна та просунута.

Замовивши з десяток необхідних опцій автомобіль може легко подорожчати на 50-70 тисяч євро, тому базовий прайс у 136 тисяч євро виглядає не таким вже і жахливим…

 

12.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці розсекретили Bentley Bentayga Diesel

Політика конфіденційності